Cobalt SS Network - Search Results

 
Search: Posts Made By: Mendomar06
Showing results 1 to 20 of 299
Search took 0.15 seconds.
02-24-2015, 12:31 AM
Replies: 6
Views: 1,338
Posted By Mendomar06

Thats strange, have the same model never had it...

Thats strange, have the same model never had it false on Laser... I work at an audio shop and am an authorized dealer for Escort. I'll call them in the morning and see if they have any insight
02-24-2015, 12:27 AM
Replies: 0
Views: 165
Posted By Mendomar06

Part Question

Anyone know the part number to this?

Need it for a coupe and in Ebony

16748

Thanks!
01-30-2015, 03:17 PM
Replies: 35
Views: 1,270
Posted By Mendomar06

They just come loose? That's kinda sketchy

They just come loose? That's kinda sketchy
01-28-2015, 10:00 PM
Replies: 35
Views: 1,270
Posted By Mendomar06

Checked mounts none are worn, it seems electrical...

Checked mounts none are worn, it seems electrical rather then mechanical but who knows
Forum: North Pacific
01-28-2015, 05:45 PM
Replies: 2,015
Views: 79,806
Posted By Mendomar06

I'm on the east side of the state but I travel to...

I'm on the east side of the state but I travel to Tacoma quite a bit, as my son and sister live there.
01-28-2015, 04:55 PM
Replies: 35
Views: 1,270
Posted By Mendomar06

Maybe but this is the second one, I think I'm...

Maybe but this is the second one, I think I'm going to get an LS4 and try that, might help...
Forum: North Pacific
01-28-2015, 01:33 AM
Replies: 2,015
Views: 79,806
Posted By Mendomar06

Where are most of you from?

Where are most of you from?
01-28-2015, 01:25 AM
Replies: 35
Views: 1,270
Posted By Mendomar06

^ Did this solve it????!!!!!

^ Did this solve it????!!!!!
01-25-2015, 11:45 PM
Replies: 35
Views: 1,270
Posted By Mendomar06

I still can't figure it out, I have NO idea what...

I still can't figure it out, I have NO idea what to look for anymore
01-22-2015, 01:16 AM
Replies: 35
Views: 1,270
Posted By Mendomar06

Yes it has a 0-5v output and i actually have it...

Yes it has a 0-5v output and i actually have it hooked up to my Aeroforce on one of the Analog inputs



No rough idle on mine, problem is under partial throttle.
01-21-2015, 11:26 PM
Replies: 35
Views: 1,270
Posted By Mendomar06

Yea sound very similar to mine but mine will jerk...

Yea sound very similar to mine but mine will jerk right up to damn near 4k if i let it
01-21-2015, 11:24 PM
Replies: 35
Views: 1,270
Posted By Mendomar06

I have a Wideband and an interceptor, Ive tried...

I have a Wideband and an interceptor, Ive tried watching both when it does it but its too distracting to try to watch the guages and pay attention to the road. I guess i could put my gopro on record...
01-21-2015, 10:17 PM
Replies: 35
Views: 1,270
Posted By Mendomar06

plugs are new just changed about 500 miles ago....

plugs are new just changed about 500 miles ago. Im gonna do the timing chain and check the valves as suggested. I'm hoping one of those things will fix it.
01-21-2015, 06:29 PM
Replies: 35
Views: 1,270
Posted By Mendomar06

Well here's a list of the mods idk if it might...

Well here's a list of the mods idk if it might help;

LSJ
ZZP Longtube headers and 3" catted DP
Ported M62 on 2.6" Pulley
Option B, Dual Pass, Secondary HE
80s
LNF 3.82 Trans w/LSD
Trifecta...
01-21-2015, 06:20 PM
Replies: 9
Views: 1,333
Posted By Mendomar06

^^ :lol: yess

^^ :lol: yess
01-21-2015, 06:17 PM
Replies: 35
Views: 1,270
Posted By Mendomar06

^^Yes it will do it up to about 4k to and it's...

^^Yes it will do it up to about 4k to and it's only under partial throttle, I've sent trifecta a few datalogs and they never said anything about it. Do you think the pedal itself might be going, but...
01-21-2015, 04:23 PM
Replies: 35
Views: 1,270
Posted By Mendomar06

That seems a lot like what mine is doing except...

That seems a lot like what mine is doing except mine will do it while warm too. I've got a remote start on mine so it's usually been running for 10min or so before I drive off in it, coolant temps...
01-21-2015, 04:19 PM
Replies: 35
Views: 1,270
Posted By Mendomar06

I have not, I didn't even think of that. To be...

I have not, I didn't even think of that. To be honest it seems to be an electrical issue, imo but if I knew what was going on i would be on here right? Haha...
Like I said its only going into second...
01-21-2015, 04:07 PM
Replies: 1
Views: 210
Posted By Mendomar06

So turn signals and brake lights work but no...

So turn signals and brake lights work but no constant lights, do they have connectors on them, did you have to cut anything? Bulbs might be bad or if it is a connector you might have a bent/bad pin...
01-21-2015, 04:00 PM
Replies: 35
Views: 1,270
Posted By Mendomar06

89XXX Miles, It is trifecta Tuned, and it seems...

89XXX Miles, It is trifecta Tuned, and it seems to do it more when its cold but I have noticed it after the car has been warmed up
Showing results 1 to 20 of 299
 


 
Forum Jump

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.