Forum Jump Gallery Social Groups vBLive Garage Register Now Videos Link To Us Store Site Map TSBs
Cobalt SS Network Forums
The Cobalt SS Network is the leading resource for all Chevy Cobalts and related Delta
platform cars. Registered users do not see the above ads. Please Register - It's Free!
Vendor Forums



Go Back   Cobalt SS Network > General > Problems/Service/Maintenance
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

Home Regional All Albums   FAQ Members List
Problems/Service/Maintenance Do you have problems with your new 2.0, 2.2, or 2.4L? What kind of service did you have done?

Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-09-2010, 08:56 PM   #1
New Member
Points: 1,468, Level: 21
Points: 1,468, Level: 21 Points: 1,468, Level: 21 Points: 1,468, Level: 21
Level up: 68%, 32 Points needed
Level up: 68% Level up: 68% Level up: 68%
Activity: 0.5%
Activity: 0.5% Activity: 0.5% Activity: 0.5%

 
Join Date: 03-10-10
Location: Avon, Indiana
Member #: 53512
Posts: 52
iTrader: (0)
Send a message via AIM to anthonyd3000 Send a message via MSN to anthonyd3000 Send a message via Skype™ to anthonyd3000
NoT DeadlY
Check out my gallery  Check out my vbgarage 

Engine power reduced... Engine disabled

Okay, so I was driving down the road one day in my 2005 Cobalt LS Coupe and the car starts beeping and the message comes up, "Engine power reduced" Along with, "Engine Disabled." I took the car to AutoZone so they can read the computer but the couldn't find out the problem cause I had too many modifications (Eg. Computer thinks tails are out but I have LED's). So I've been doing some searching and I noticed that in the 05-06 Cobalts, the computers went bad and I could get it repaired under warantee. I've also read places that people had oil problems and their Engine was fried... Can the members of CobaltSS give me their thoughts?

Sorry for the double post, but I'd like to add one more thing; while driving, the bass was too high. On the EQ Settings, both the bass and treble were at the middle. I turned the bass all the way down and treble all the way up. 5 minutes later I notice the bass more powerful, and I noticed it went back to the middle for each. So then I figured maybe I never changed it yet, and I did it once again. It happened again, and well that's when I realized something was wrong with the radio, or maybe the computer?

Last edited by anthonyd3000; 07-09-2010 at 08:56 PM. Reason: Automerged Doublepost
anthonyd3000 is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2010, 08:56 PM
CobaltSS
Chevy Cobalt




Paid Advertisement
 
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 05:23 AM.


vBulletin copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.5.2
Admincp backup