Why does the site log me out all the time??? - Cobalt SS Network
Cobalt SS Network Forums
Vendor Forums



Go Back   Cobalt SS Network > Community > Site Development and Help


Site Development and Help Site Discussions, Suggestions, and Help

Why does the site log me out all the time???

This is a discussion on Why does the site log me out all the time??? within the Site Development and Help forums, part of the Community category; Like the title says, why if i am inactive for 5 minutes or so does the site log me out. ...

Reply
 
 
 
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
Old 12-06-2009, 04:34 PM   #1
Senior Member

 
Join Date: 12-21-06
Location: WV
Member #: 12919
Posts: 1,618
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Images: 31
iTrader: (0)
Check out my gallery
Why does the site log me out all the time???

Like the title says, why if i am inactive for 5 minutes or so does the site log me out. Basically if i want to make a thread or something and am in the middle of making my post, the site will log me out and will not allow me to post my thread. This has happened a few times when i was making thread for stuff for sale...

Also if i leave and come back, i am logged out. Is this a setting on my computer or something the site is doing to speed things up... It's quite annoying to say the least...
__________________
Mods: Too many rediculous things to list, lol...
b_faulk75 is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2009, 04:43 PM   #2
Banned

 
Join Date: 04-08-07
Location: USA
Member #: 15491
Posts: 3,871
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Images: 17
iTrader: (0)
Check out my gallery
are you selecting the "remember me" check box?
jsscooby is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2009, 04:45 PM   #3
New Member

 
Join Date: 07-23-08
Location: Shreveport, La
Member #: 28193
Posts: 172
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Images: 28
iTrader: (0)
Check out my gallery
happens to me all the time too, i guess the site just logs you out after being inactive
__________________
trevor151 is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2009, 04:46 PM   #4
Banned

 
Join Date: 04-08-07
Location: USA
Member #: 15491
Posts: 3,871
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Images: 17
iTrader: (0)
Check out my gallery
come to think of it. I sometimes have that issue when I'm over at chevyhhr.net
jsscooby is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2009, 09:39 PM   #5
Senior Member

 
Join Date: 12-21-06
Location: WV
Member #: 12919
Posts: 1,618
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Images: 31
iTrader: (0)
Check out my gallery
Well i've tried the keep me logged in thing and it still does it. The weird thing is, i use a couple of different computers when i check the site, and i don't think it does it on all computers.

That's why i thought it might be a setting on my computer. Any input?
__________________
Mods: Too many rediculous things to list, lol...
b_faulk75 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2009, 12:10 AM   #6
Senior Member

 
Join Date: 07-20-06
Location: Los Angeles
Member #: 8925
Posts: 11,190
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Images: 2
iTrader: (1)
Send a message via AIM to HunterKiller89 Send a message via MSN to HunterKiller89
Check out my gallery
it auto logs you out after a "ridiculously" short amount of inactive time. If you're reading a long post...refresh the page part way through or something so the site sees activity
__________________
Barbados Blue Metallic '04 GTO M6 | Kooks Signature Series Long Tube headers | 3.91's
Black '06 Cobalt LS Auto: Supercharged 265 bHP
| GMPP Exhaust | Smoked Taillights | 5% rear, 15% front | Black Projectors | 18x8 Black Kyowa rims | Nexen P3000 tires | Auto Transmission Mounts | Koni Front/Rear Struts | Sportlines | 10k low/6k high beams | ZZP Mid-Length Header/DP combo | AEM UEGO | Black/Red Insert SS Seats, Door Panels, and Trim Pieces | High Rise Spoiler | M62 Blower | ZZP Heat Exchanger | Option B | Red Mech. Boost Gauge | Dual Red Interceptors | TTR Rear Sway Bar |
HunterKiller89 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2009, 12:12 AM   #7
Senior Member

 
Join Date: 09-25-08
Location: Depew, NY
Member #: 29988
Posts: 5,384
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
iTrader: (0)
Send a message via AIM to slowswap
Check out my gallery
Antivirus was causing my issue. When I updated to newest AVG, it auto deleted cookies when I closed a browser session. Got rid of it. Problem solved and it also sped up my system.
__________________


shh, my foot's sleeping on the gas
no brake pads, no such thing as last
slowswap is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2009, 12:15 AM   #8
Senior Member

 
Join Date: 05-28-06
Location: Tampa, fl
Member #: 7573
Posts: 5,794
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Images: 144
iTrader: (0)
Check out my gallery
Never happened to me ... Yet. Knocks on wood.
__________________
Black 2009 Cobalt SS/TC: Terminator Tuned -- GM LNF Upgrade Kit -- Hahn Mod Pipe with E-Cutout -- Hahn Intake -- Dejon Hot-Side Charge Piping w/ HKS BOV -- 1st Gen. CCFL Halo Headlights with 8,000K HID Kit -- Viper 5902 Alarm System with Remote Start, Proximity Sensor, Window Automation & Viper Smart Start for Blackberry -- Pioneer AVIC-X920BT -- Pioneer Sub & Amp -- SSC Springs
Black 2006 TBSS RWD - Stock: Looking at Intake & Tune.
2012 Sea-Doo RXT 260. Supercharged - Stock: Looking into mods
JPizzle is offline   Reply With Quote
 
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -4. The time now is 04:58 PM.


vBulletin copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.