Go Back  Cobalt SS Network > Community > New Members Check In!!
Hey everyone ! Temp gauge/fan run on, problem solved >

Hey everyone ! Temp gauge/fan run on, problem solved

New Members Check In!! If you're new to CobaltSS, please take a moment to sign-in, introduce yourself and show us your Cobalt!!

Hey everyone ! Temp gauge/fan run on, problem solved

Old 05-16-2019, 01:42 PM
  #1  
New Member
Thread Starter
 
Join Date: 05-16-19
Location: Chestermere lake
Posts: 3
Likes: 0
Received 0 Likes on 0 Posts
Hey everyone ! Temp gauge/fan run on, problem solved



Here you can easily see the corrosion, that is the fan1 relay area that is all corroded.. the boost post sticking out of the underhood fuse panel lets moisture down into the circuit board ??? Dumbest thing Iíve seen I awhile, car has 84,000kms and this is ridiculous Dealer says there is none available, ďon back orderĒ $750cdn if you can even get one... Iím going to attempt having this one repaired and see what happens Iíll post results.

Dubbomb is offline  
Old 05-16-2019, 01:58 PM
  #2  
Senior Member
 
Kolt's Avatar
 
Join Date: 04-19-09
Location: Jackson, TN
Posts: 3,818
Received 209 Likes on 189 Posts
nice find but please stop bumping 10 and 12 year old threads.
Kolt is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
klutch814
The Lounge
25
04-11-2013 01:58 PM
Xavipheus
The Lounge
16
08-29-2010 08:38 PM
godsfshrmn
2.0L LSJ Performance Tech
0
06-18-2008 06:42 PM
Arrowslinger
The Lounge
17
08-24-2004 12:07 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Hey everyone ! Temp gauge/fan run on, problem solved


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.